Wednesday 25 May 2011

Kokvilnas kāzas / 2nd (Cotton) Wedding Anniversary


Šodien ar Kristianu svinam otro gadu kopš iestūrēšanas laulības ostā. Lai gan mūsu kāzu ceremonija 2009. gada 25. maijā sākās diezgan komiski (pilsētā tieši 11:00 notika trauksmes sirēnu pārbaude), mēs šo dienu atceramies ar milzīgu sajūsmu.

Tā bija pirmā siltā diena pa ilgiem laikiem, daba pilnā plaukumā, ābeļziedu sniegs un laimes skudriņas pa visu ķermeni.

Šovakar plānojam nelielas svinības radu lokā, bet sestdien, ja vien Islandes vulkāna pelniem labpatiksies netraucēt pārvietošanos Eiropas gaisa telpā, par godu saviem mīlestības svētkiem lidosim uz Parīzi.

15 comments:

  1. Apsveicu! Cik skaists pušķis! :) Un cik laimīgs izskatās jaunais pāris! :)

    ReplyDelete
  2. Sirsnīgs paldies, Aija! Jā, pušķis tiešām bija fantastisks un visas pārējās dekorācijas arīdzan - to visu savām rokām uzbūra vīramāte, kura ir floriste. Fotogrāfijā noķerts mirklis, kad priecājāmies par ābeļziedu lietu, kas no dabiska pēkšņi bija pārtapis mākslīgā, jo Kristiana kursabiedrs, nespēdams sagaidīt kārtējo vēja pūsmiņu, nolēma pats papurināt ābeli :D

    ReplyDelete
  3. apsveicu - dikti laimīgi izskataties - tā turpināt vismaz gadus 50!!!
    Un lai izdodas Parīzi satikt!

    ReplyDelete
  4. P-a-l-d-i-e-s, Inese! Mjā, būtu bezgala muļķīgi, ja vēja atpūstas bazalta daļiņas izkliedētu sapni par nokļūšanu Francijas sirdī... Bet cerēsim uz to labāko!

    ReplyDelete
  5. Apsveicu! a man sestdien gadadiena :)

    ReplyDelete
  6. Paldies, Linda! Tādā gadījumā no savas puses sūtu Tev visa laba vēlējumus! Lai mīlestības pilna kopābūšana arī turpmāk! :)

    ReplyDelete
  7. sveicieni jubilejā, un lai izdodas lidojums uz Parīzi ;)

    ReplyDelete
  8. Apsveicu,un vēl daudz, daudz ābeļziedu lietu kopā sagaidīt!

    ReplyDelete
  9. Paldies, Madara un NiPa, no mums abiem! Ticam un ceram, ka būs gan Parīzes pavasaris, gan kopīgi ābeļziedu lieti līdz sirmam vecumam un vēl ilgāk :)

    ReplyDelete
  10. Ar nelielu nokavēšanos pievienojos visiem sveicējiem:) Lai ari turpmāk jums ābeļziedu burvības pilni kopā pavadīti mirkļi!

    Un lai izdodas plānotais brauciens!

    ReplyDelete
  11. mīļi sveicieni! Cik brīnišķīga bilde ar jums tik smukiem!!

    ReplyDelete
  12. Pateicos arī Tev, Sarkanā Biete!

    ReplyDelete
  13. Paldies, Dace! Es ikdienā ik pa laikam palūkojos uz šo bildīti un vienmēr paliek siltāk ap sirdi, jo atkal un atkal apjaušu, ka blakus ir pareizais cilvēks :)

    ReplyDelete