Friday 17 June 2011

SOS! Ja varat, palīdziet! / For Latvian readers only

Cerot uz bloga lasītāju atsaucību, vēršos pie jums pēc palīdzības, jo biedrība, kurā darbojos ("Ventspils jauniešu dome") īsteno projektu sadarbībā ar Sociālo zinību koledžu Lietuvā, kurš šobrīd ir nedaudz apdraudēts.

Ja jums ir pazīstams kāds jaunietis vecumā no 15 līdz 25 gadiem, kuram no 20. līdz 30. jūnijam nekas nav ieplānots un kurš vēlētos iesaistīties Jauniešu līderu skolas radošajās norisēs Ventspils pusē, tad aiciniet viņu aizpildīt pieteikuma anketu: www.jaunielideri.lv (turpat atradīsiet arī plašāku informāciju, noteikumus, programmu). Dalība desmit dienu seminārā ir bez maksas (nodrošināti materiāli, ēdināšana (arī veģetāriešiem un cilvēkiem ar veselības problēmām), naktsmītnes utt.). Katru vakaru būs pasākumi, bet pa dienu izglītojošas lekcijas un interesantas praktiskās nodarbības. Jāņus svinēsim latviskā garā pie Lakšu ezera(BEZ alkohola lietošanas, kas arī, domājams, bija galvenais iemesls, kādēļ daļa latviešu jauniešu pēdējā brīdī no dalības atteicās).


Ja ir kādi jautājumi, komentāros labprāt uz tiem atbildēšu!

11 comments:

  1. žēl, ka man nav sen jau nav vairs 25 un Ventspils tālu...:)
    Bet lai veicas!

    ReplyDelete
  2. Paldies, Elīna, tiešām jācer, ka vismaz kādu pēdējā brīdī izdosies atrast! Vairākumam manu radinieku, draugu un paziņu ir pāri 25 gadiem. No tiem, kas vecuma ierobežojumā iekļautos, daļa ir ārzemēs, daļa aizņemti darbā tepat Latvijā, vēl kādam "astes" augstskolā, citam par bērniem jārūpējas...

    ReplyDelete
  3. Es tieši to pašu nodomāju, ko Elīna uzrakstīja! :) Savādāk pieteiktos nedomājot! :)

    ReplyDelete
  4. Mēs te organizatoru starpā nolēmām, ka varētu izdarīt izņēmumu un pieņemt arī kādu dalībnieku līdz 30 gadu vecumam (ieskaitot), jo Latvijā par jaunieti tiek uzskatīts cilvēks līdz 25 gadu vecumam, savukārt Eiropā - līdz 30 gadiem.

    ReplyDelete
  5. diemžēl es arī neko nevaru izlīdzēt - mana auditorija pašlaik ir zem 15 un virs 25 :(
    ieliec šo ziņu kādos forumos, draugiem.lv, Facebookā izsūti vēstules (var jau būt, ka Tu to jau esi izdarījusi)
    Turēšu īkšķi, lai jums izdodas

    ReplyDelete
  6. Paldies par līdzi jušanu, Inesīt! Tevis uzskaitītās lietas jau ir vairākkārt darītas, pat pa radio par mūsu pasākumu stāstīja...

    ReplyDelete
  7. Padevu info tālāk Jelgavas aktīvistiem un man domāt, kad kāds noteikti pieteiksies.
    p.s. man pašai diemžēl darbs, kā arī vecuma grupā neierakstos :(

    ReplyDelete
  8. Man ir viens pusaudzis, taču viņai šobrīd ir 14 gadi (15 paliks rudenī) un mēs neesam no Kurzemes. :(

    ReplyDelete
  9. Hela, lai meitene droši piesakās - tas nekas, ka nav no Kurzemes (galvenais, ka ir gatava braukt uz Ventspili)! Apsolāmies par viņu labi parūpēties!

    ReplyDelete
  10. Paldies, Kikii! Atgriežoties no radinieces izlaiduma svinībām, secinājām, ka pagaidām neviena pieteikuma anketa nav aizpildīta, bet cerēsim, ka varbūt rīt kāds to izdarīs!

    ReplyDelete
  11. Ramona, uzrakstīšu tev e-pastu.

    ReplyDelete