Friday 27 January 2012

Aizkavējies vilnītis

Esmu droša, ka visiem cilvēkiem, kam patīk visvisādi knibināties, piņķerēties un viņķelēties ar domu radīt ko patiesi skaistu savām rokām, ir arī savs bezgalgarais saraksts, kurā uzskaitītas idejas, kas laika gaitā kaut kur noskatītas, iepatikušās un kas gluži vai pašas uzprasās uz realizēšanu. Nu, lūk, man šajā sarakstā bija vilnīššalle.

Gribēju pamēģināt, cik lipīgs un atkarību izraisošs ir Ceitas iemīļotais rakstiņš. (Kad mācījos trešajā klasē, man mamma tajā bija noadījusi dzīvespriecīgu, oranži dzeltenu jaciņu. Ļoti iemīļots apģērba gabals bija, bet ātri vien nonāca māsu īpašumā, jo izaugu.)

Ziemassvētku gaidīšanas laikā manā dzīvoklī izplatījās īsta vilnīšadīšanas infekcija, kā rezultātā tapa 3 šalles. Divas no tām jau aizdāvinātas projām, bet trešās šalles laicīgas uzadīšanas plāna realizēšanu vispārējās aizņemtības dēļ nācās pārcelt uz mierīgākiem laikiem. Tie gan tā arī nepienāca - janvārī darbs vedās lēni jo lēni (pa dažām rindiņām dienā), bet laimīgā kārtā adījumu šonedēļ izdevās pabeigt. Lai arī novēlota Ziemassvētku dāvana, domāju, ka saņēmējai būs ne mazāk mīļa un iepriecinoša.


Šalles fonā - rudenī iegādātais rokdarbu koferītis ar Parīzes skatiem. Mans uzticamais ceļabiedrs, kad dodos kaut kur projām no mājām. Ērts, ietilpīgs, ideāli piestāv ziemas mētelim un labi izskatās, kad, to mazliet nevērīgi vicinot, izeju ielās.


10 comments:

  1. kolosālas krāsas un liekas tik gaisīga un viegla, bet ugunīga :) Jā, šitie vilnīši ir lipīga kaite un reizēm kļūst hroniska, ka vēlme tos adīt atgriežas atkal un atkal :)))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ir, ir gan gaisīga, gan viegla, jo adot daudz izmantoju kidmohēru! Man vilnīškaite iekšēji nav pārgājusi, bet speciāli nelaižu to uz āru - pirksti pieķērušies gluži citam darinājumam :))

      Delete
  2. superīgi..tā vien izskatās, ka Tev šī šalle pašai ļoti labi piestāvētu ar savu koferīti izejot ielās :)) :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai, mīļo māsiņ, piestāvēt jau piestāvētu gan, bet daudz jaukāka sajūta allaž rodas, kad manu darinājumu valkāšanas prieks tiek citiem. Gan jau sev vēl paspēšu ko jauku uztaisīt ;)

      Delete
  3. Ļoti, ļoti skaista tā Tev sanākusi!

    ReplyDelete
  4. Smuka salle! Ari mani aizkustina krasas un gaisakie pavedieni patiesam izskatas ka putas vilnu galotnes. So rakstu ari es esmu adijusi vienai smukai plecu sallei satierkrasas (mana bloga atrodams). Komplimenti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paldies, Madara! Tagad arī pamanīju sudrabpelēko ielaidumu izteikto līdzību ar jūras putām. Tad jau jāteic, ka man sanākusi īstena Sarkanās jūras šalle :)) Apskatīju arī Tavu šallīti - simpātiska!

      Delete
  5. Replies
    1. Pateicos, Ceita! Prieks par labiem vārdiem no Vilnīšu meistares :)

      Delete