Tuesday 23 November 2010

Ūdensrozes ar uguntiņu

Pamazām plānoju, ar ko tuviniekus ielīksmināt Ziemassvētkos. Dažas dāvanas jau ir tapšanas procesā. Šodien iesāku tamborēt tējas svecīšu turētājus saskaņā ar Danielas H. internetā par brīvu piedāvāto instrukciju "Tealight Lotus" (var atrast iekš Ravelry). Lai gan oriģināli skaitās, ka svečturīši ir lotosa zieda formā, latvieša mentalitātei daudz tuvākas ir ūdensrozes, tādēļ klāt pie svečturīša uztapināju arī atbilstošas formas ūdensrozes lapu. Nevar gan teikt, ka lotosa lapa no tās diži atšķirtos... :)

Rau, kas man sanāca (nedaudz paspēlējos ar fotogrāfijas krāsām, lai jūs redzētu, kāds ir iecerētais rezultāts):



Tagad tikai jāuztamborē vēl daži ziediņi, lai pašreizējais nejustos vientulīgs, un dāvana gatava! Ceru, ka saņēmējs būs priecīgs.

3 comments:

  1. Šie gan ir patiešām burvīgi!!! (Man gan uzreiz radās bažas par ugunsdrošību, bet laikam jau tējas svecītēm liesmiņas ir samērā mazas un mierīgas)

    ReplyDelete
  2. Jā, tējas svecītēm ir maziņas liesmiņas, bet arī tās ir jāuzmana gluži kā jebkuras citas sveces. Sirdsmieram varu piebilst, ka svečturīšu vidiņi ir pietiekami lieli, lai tur ietilpinātu arī mazus (vai nu zemus, vai (ja ļoti, ļoti bail no aizdegšanās) augstus) stikla svečturīšus!

    ReplyDelete
  3. ļooooti skaisti! man arī gandrīz vai kārojas tādus uztaisīt ;)

    ReplyDelete