Tuesday 25 January 2011

No eglītes uz dīvāna jeb kā kaķis ar jauno spilvenu draudzējās

No Āfrikas zieda motīviem, ko Ziemassvētkos karināju eglītē, pirms nedēļas uzmeistaroju dekoratīvo spilvenu dzīvojamās istabas dīvānam, iekšā sapildot kāda lielāka, jau stipri saplakuša (un tādēļ nelietojama) dekoratīvā spilvena vēdera saturu. Jāpiebilst, ka arī paši motīvi tapuši no vairāku gadu garumā rokdarbu lādē krājušos dziju atlikumiem (no tām savulaik darināju gan pūra saturu kāzām, gan citas lietiņas, kuras fotoaparāta modrajai acij paslīdēja garām nepamanītas), vienīgi pamattoni veidojošā baltā dzija man bija lielākā vairumā uz atlaidēm iepirkta.

Bilde no darba procesa:


Tikko spilvens bija gatavs un fotografēšanas nolūkos tika nolikts uz dīvāna, to devās novērtēt Šanti, tādēļ solobildi uztaisīt tik viegli vis neizdevās:




Te nu beidzot spilvens viens pats...


...bet noslēgumā - cukursalds kaķa foto!

6 comments:

  1. ļoti foršs un krāsains! :)

    ReplyDelete
  2. te pat grūti novērtēt, kurš skaistāks - spilvens vai kaķis :) Uz dīvana abi tie ir absolūti nepieciešami aksesuāri

    ReplyDelete
  3. I love cats, especialy this one tree colour!!! very nice!!!!!

    ReplyDelete
  4. Man ļoti patīk Tavs spilvens, tos tagad piefiksēju visur. Kad pabeigšu gabaliņdeķi, tad notiekti gatavošu arī gabaliņšpilvenus

    ReplyDelete
  5. Paldies visiem par jaukajiem komentāriem gan no manis, gan kaķīša :) Jā, šie spilveni tiešām ir atrodami daudzu rokdarbnieku mājās, bet, tā kā tie ir tik brīnumskaisti, gribējās vismaz vienu arī sev!

    ReplyDelete
  6. Spilveni burvīgi! Un kaķis - līdziniece mūsējai Macei:)

    ReplyDelete