Sunday 7 August 2011

Bloga laimes spēle "Mājas sajūta" / Giveaway "Feeling at Home"

Rīt agri no rīta došos ilgi gaidītajā desmit dienu atpūtā uz kaimiņzemi, bet, lai jūs, mīļie lasītāji, patīkami nodarbinātu savas prombūtnes laikā, nolēmu sarīkot jau sen iecerēto izlozi, kas vienlaicīgi būs tāds kā rokdarbnieku burziņš. Laimīgais uzvarētājs balvā saņems 40 x 40 cm spilventiņu priecīgās krāsās ar manis darinātu pārvalku no 100% kokvilnas. Izloze notiks jau 18. augustā, tas ir, dienu pēc manas atgriešanās.

I'm leaving tomorrow morning for Lithuania for the next 10 days. To keep my dear followers busy in my absence, I have decided to hold a giveaway, which at the same time will be a blog party. The lucky winner will receive from me a colourful crochet cushion (100% cotton). The giveaway closes on August 18, 2011.


Kas īsti jādara, lai piedalītos? Nekas sarežģīts: jums šā ieraksta komentāros jāpastāsta man un šī bloga lasītājiem par savu mājas sajūtu. Man vienalga - dažos vārdos vai neskaitāmos teikumos. Ja labpatīk, varat rīkot arī savstarpēju diskusiju par konkrēto tematu šepat komentāru sadaļā(burziņam piederas sirsnīgas sarunas!), lai palielinātu savas izredzes uzvarēt. Sekotāji no Latvijas šoreiz atrodas privileģētā stāvoklī: ja uzrakstīsiet, piemēram, trīs komentārus, tad, izlozējot balviņu, jūsu vārdu rakstīšu uz veselām trim lapiņām.

In order to enter the giveaway, you just have to leave a comment here on this post telling me and other bloggers what makes you feel at home. To increase your chances of winning, write about this giveaway on your blog and link to this page (mention this in the comment).

Lai jums patīkams burziņš un skaistas atklāsmes par mājas sajūtu! Paziņojot izlozes rezultātus, uzrakstīšu arī par savējo :)

7 comments:

  1. ai, kāds skaistums!!!
    Mana "mājas sajūta" noteikti ir kaķi - murrājoši, omulīgi un laiski iekārtojušies, piemēram, uz šāda skaista spilvena :)
    Viss pārējais ir sekundārs - grāmatu plaukti ar glīti izkārtotām grāmatām, tamborētas sedziņas uz galda, plauktiem, klavieres, kamīns u.t.t. :D Nu jau aizrāvos :)))

    ReplyDelete
  2. Ārkārtīgi skaisti spilventiņi! :)
    Mājas sajūta no vienas puses ir kaut kas paliekošs un liels un no otras puses, tie var būt tikai mirkļi! Mājas sajūta ir tad, kad visi tavi mīļie ir mājās un viss ir kārtībā. Mājas sajūta ir tad, ja vari aiziet gulēt pats savā gultiņā :). Mājas sajūtu var ''noķert'' arī tad, ja sēdi viesnīcas istabiņā svešā zemē, beidzot ticis uz lielveikalu un nopircis paša izvēlēto jogurtu, maizi un siera šķēli, lai gan pirms tam esi barots smalkos restorānos :)
    Kā jau teicu- tik vienkārši un tik sarežģīti reizē! :)

    Ramona, jauku atpūtu!

    ReplyDelete
  3. Mājas sajūta man parasti rodās saistībā ar kādām atmiņām. Vai tā ir kāda smarža no bērnības, piemēram, mājās ceptu pīrādziņu smarža Ziemassvētkos vai arī nopļautas zāles smarža, kas jau tikko jaušami smaržo pēc siena vienkārši pastaigājoties kaut vai pa kādu no Rīgas parkiem, vai vienkārši cilvēki, kas man ir apkārt, jo mājas sajūta, manuprāt, noteikti nav tikai konkrētā vietā, bet gan drīzāk kopējās atmiņās ar tuvajiem cilvēkiem. Mājas sajūta ir tad, kad jūties laimīgs un piederīgs :)

    ReplyDelete
  4. Mājas sajūta pirmkārt ir mīlestība,kura jūtama jau gaisā,lietās un kārtībā ap cilvēku,viņa darbos....

    ReplyDelete
  5. Man ir nācies ļoti daudz pārvākties, tāpēc esmu nonākusi pie atziņas, ka mājas sajūtu galvenokārt veido mīļie cilvēki un tad viss pārējais jau sekundāri :) Bet, protams, silta tēja lietainā dienā, pūkaina sega, mīksts spilvens vai murrājošs kaķis arī piederās pie lietas :)

    ReplyDelete
  6. Fantastiski spilventiņš! :)
    Nebūs melots, ja teikšu, ka mūsmājas ir miera osta - vieta, kur katrs no mums var atpūsties, dalīties iespaidos, pasmieties. Vienmēr ir patīkami atnākt mājās, kur kāds sagaida, parūpējas pēc grūtas vai smagas darba dienas, pēc lietus gāziena vai nikna sala ar siltu dzērienu un gardu ēdienu. Nesen esmu sākusi mūsmājas personalizēt ar saviem rokdarbiem, tā ieliekot savas sajūtas un sirdssiltumu mājīguma radīšanā. Un protams - arī mūsmājas trīskrāsu mince pieskata, lai balsis netiktu paceltas un tam, kurš satrauktāks, klēpī ieraušās un murrā...

    ReplyDelete
  7. Dievīgi spilventiņi! Atbilstoši mājas sajūtām :)
    Manas mājas sajūtas ir tad, kad apkārt ir ierastas, mīļas lietas...tas miers, kas pārņem atnākot mājās...

    ReplyDelete