Monday 23 January 2012

Ārā no klusuma / Stepping out of the silence

Mīļi atkalredzēšanās sveicieni visiem, ko pa šiem mēnešiem biju atstājusi novārtā! Jo ilgāk nerakstīju, jo mazāk vēlējos iegrimt paskaidrojumos, kādēļ tā. Pie tā arī paliksim! Vien piebildīšu, ka man šis laiks, pavadīts tā patālāk no publiskās telpas, bija vairāk nekā zelta vērts. Prombūtnes laikā tapuši arī šādi tādi darbiņi. Svētku dāvanas gan atradušas jaunas mājas, tā arī palikušas fotogrāfijās neiemūžinātas, bet daža laba citu darinājumu bildīte blogam tomēr ir pietaupīta. Šodien vēlos atrādīt reljefā lapiņrakstā adītu apaļšalli (pamatrakstu meklējiet šeit), kas tapusi oktobra beigās, bet raisa domas par pavasara plaukumu.

Hello again my dear too-long-neglected friends! The farther I was away from blogging, the less I wanted to plunge into long explanations for my silence. So let it be, no excuses this time! I just wanted to add that these months spent far away from the public space were more precious than gold. Among all, I managed to finish several knitting projects. Today I’d like to show you my beautiful dimensional leaf lace cowl (for the pattern go here) that I knitted back in October last year. Don’t you agree it makes one think about spring blossom?



Ar pavasarīgām vēsmām sirdī šajā ziemīgajā dienā,

With warm and soft breezes in my heart on this wintry day,

6 comments:

  1. Ļoti pavasara cerības raisošs darbiņš!Prieks, ka atkal esi te!

    ReplyDelete
  2. Sveicu ar atgriešanos tīmeklī! :) Ļoti skaista un cerības (par pavasari) rosinoša šalle, man patīk šis rakstiņš ļoti!

    ReplyDelete
  3. Tiesam 'svaiga' salle! Man patik!

    ReplyDelete
  4. es jau paspēju sakreņķēties, ka esi pazudusi, bet prieks, ka esi atpakaļ un iemesli lai paliek Tavā ziņā :)
    Adījums ļoti skaists, šis rakstiņš man ļoti patīk un krāsa dievīga :)))

    ReplyDelete
  5. kas par feinu pavasarīgu šalli. :)

    ReplyDelete
  6. No sirds pateicos jums visām! Man arī neizmērojami liels prieks atgriezties virtuālajā vidē :) Un ceru, ka radošā ziņā saņemšos un vairs ne Inesei, ne kādam citam nebūs jākreņķējas par manu pazušanu no bloga!

    ReplyDelete