Friday 10 August 2012

Nevīstošu ziedu jūklī

Jūlija beigās uzmeistarotas, mūžam ziedošas un zaļojošas puķītes un lapiņas, kas, ja apstākļi būs labvēlīgi, kaut kad pārtaps kārtējās īru mežģīnēs.

Niecīgu daudzumu smalko tambordiegu tomēr paturēju sev, nevis ziedoju Give & Get festivāla radošajām nodarbēm. Tā kā visas adāmadatas un tamboradatas, ceļojot no Krapes atpakaļ uz Ventspili, atstāju pie radiņiem, mežģīņot varēšu atsākt tikai pašās augusta beigās, kad būšu atgriezusies no Ventspils Jauniešu domes un Igaunijas partnerorganizācijas "Triigi Adventure Beach" rīkotās jauniešu apmaiņas Sāremā salā. Līdz tam - atā, atā, dzīvojiet koši!

10 comments:

  1. ak, kas par košumu! Elpa pat aizrāvās... skaistas puķītes un es pat nestādos priekšā kāds vēl skaistums no tā visa taps :) man jau likās, ka pie Tevis pārāk liels klusums bija, nu tā kā pirms vētras, un še tev - pārsteigums ne pa jokam. Pati klusiņām čibinās :) Man ļoti ļoti ļoti patīk!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paldies Tev, Agiistar! Čibinos gan savā nodabā, tikai šogad kaut kā vairāk nākas pievērsties lietām, kas nekādi nesaistās ar dziju un adatām. Vēl nedēļa jāgaida, līdz dabūšu atpakaļ savus darbarīkus. Pēc tam, jācer, darbs atkal raiti ritēs uz priekšu un izdosies novērst ilgos klusuma periodus blogā, kuri droši vien dažu labu regulāro lasītāju gaužām apbēdina.

      Delete
  2. Koraļļkrāsas jūraszvaigznes mani vnk apbūra!

    ReplyDelete
  3. Jūras zvaigznes tapa, droši vien domājot par nākošo projekta pasākumu ..Adventure Beach:)
    Skaisti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paldies, Rita! Lauzu galvu, cenšoties atcerēties, par ko domāju, jūraszvaigznes tamborējot, bet neizdodas :)

      Delete