Saturday 10 November 2012

Blogizloze: Ramona rada - 3


Precīzi pirms nedēļas, 3. novembrī, manam blogs laimīgi pievienojās trīsgadnieku pulciņam. Kamēr gliemeža gaitā sagaidīju atgriežamies rakstītprieku, lai par šo svarīgo notikumu publiski pavēstītu, tikmēr vēja spārniem paskrēja 6 dienas :))

Tātad: šo gadu laikā tapuši 108 ieraksti (šis gan ir jau simtdevītais) un - man par lielu brīnumu, pavisam necerēti! - uzradušies 108 sekotāji jeb pastāvīgie lasītāji.

Man šķiet, ka 108 ir lieliskākais skaitlis, ar kuru noslēgt 3 gadu bilanci, jo tam ir dziļi simboliska nozīme gan jogā, gan dažādās pasaules kultūrās un reliģijās. 108 spēlē nozīmīgu lomu Visuma uzbūvē: Saules diametrs 108 reizes pārsniedz Zemes diametru, turklāt gan Saule, gan Mēness atrodas no Zemes 108 savu diametru attālumā. Varētu jau turpināt stāstīt vēl un vēl, bet šai reizītei pietiks. Tā teikt, kam interesē sīkāk, pats atradīs, kur smelties informāciju!

Saistībā ar jubileju nolēmu rīkot blogizlozi. Ilgi gudroju, ko piedāvāt konfektes vietā, līdz izlēmu, ka uzvarētājs dabūs to, ko pats vēlēsies, tas ir, manas čaklās rokas svinīgi apsolās uztapināt jebkādu tamborētu/adītu izstrādājumu no uzvarētāja izvēlēta materiāla viņa mīļākajās krāsā(s), rakstā/os, tehnikā(s). Tas var būt kaut kas mazs, tas var būt arī kaut kas ļoti liels (kaut vai sega karaliska izmēra gultai). Izpildes laiks, protams, būs atkarīgs no izvēlētās lietas apjoma un sarežģītības.

Mīļie lasītāji! Ja vēlaties piedalīties izlozē, ļaujieties savai plašajai, burvīgajai fantāzijai un šā ieraksta komentāros man un citiem par prieku pastāstiet, kāda  uzvaras gadījumā izskatītos jūsu ideālā balva, vai, ja nu gluži gribat noslēpt savu vēlmi no pārējās pasaules, sūtiet sava sapņu izstrādājuma aprakstu uz e-pastu: ramona.jacevica@inbox.lv.

Blogizloze tiek plānota tieši pēc mēneša, 10. decembrī, kad būšu nule atgriezusies no Londonas brauciena. Pieteikšanās uz konfekti iespējama līdz 9. decembra plkst. 23:59. Jauku sapņošanu!

******************************************************************************
MILZUMLIELS paldies jums visām par apsveikumiem un jaukajiem vēlējumiem! Tā kā gada nogalē man paredzēti veseli divi Anglijas ceļojumi, tad kaut kā mēģinu savilkt galus darba un bagāžas kravāšanas frontē un nav bijis laika katrai personīgi pateikties. 

Blogizlozei pieteikušās:

E-pastā:

Komentāros:

10 comments:

  1. Sveicināta, Ramona!
    Sveiciens 3.blogjubilejas mēnesī!Lasot un skatot tavu blogu, priecājos par košajiem rokdarbiem un apetīti rosinošajiem ēdieniem. Šorīt vēlreiz izstaigāju tavu blogu un pamieloju acis.
    Arī man šis ir svētku mēnesis!(To šomēnes var teikt visi Latvijas pavalstnieki:), bet man ir arī personīgā dz.d.)
    Tāpēc vēl jo jaukāk, ja var dāvanu pasūtīt pēc savām vēlmēm un patikas:) Man ļoti patīk tavi tamborējumi! Tāpēc es arī ko vēlētos šajā tehnikā. Bet pagaidām nezinu ko, jo piedāvājums ir nācis tik negaidīti:)
    Lai radošu ziņu pilns jaunais bloggads!

    ReplyDelete
  2. Lieli sveicieniņi jubilejā... patīk tavi tamborējumi, kuriem sekoju līdzi ar aizrautu elpu...
    Piesakos uz konfekti un, ja paveiksies, tad jau kaut ko izdomāšu... kaut pončoveidīgu vai šallveidīgu, vai topiņveidīgu...

    ReplyDelete
  3. Sirsnīgi sveicu bloga 3 dzimšanas dienā! Lai iedvesma Tevi nepamet un top vel daudz skaisti darbi! Un mums arī tos parādi, protams! :)
    Ja es vinnētu izlozē, vai Tu man lūdzu varētu atsūtīt dažas savas mīļākās receptes no tām, ko ieguvi Šivas centra veģetārās pavārmākslas kursos :). Jo man jau ir Tevis veidotais skaistais spilventiņš, joprojām goda vietā, joprojām tik pat skaists, kā pirmajā dienā, kad to saņēmu! :)
    Un lai Tev labi iet Londonā!

    ReplyDelete
  4. Hip Hip Urā! Sveiciens 3.jubilejā!
    Lai radošais gariņš Tevi vienmēr līdzās sēž! :)
    Uz konfekti piesakos, bet ideju vēl paturu pie sevis! :)

    ReplyDelete
  5. Apsveicu jubilejā :) ! Ļoti patīk krāsas tavos darbos :)
    Ja laimētu, gribētu kaut ko šallveidīgu vai segveidīgu.

    ReplyDelete
  6. Sirsnīgi sveicieni blogjubilejā! Jā, tamborējumi tik skaisti, ka būtu grūti izvēlēties kādu ideju vinnesta gadījumā! Tā varētu būt kāda interesanta šalle man vai kaut kas manam mazākajam mazdēliņam :):)

    ReplyDelete
  7. Sveicieni jubilejā! Tu esi drosmīga - piedāvā tik grandiozu balvu! Ja nu man tiks balva, neprasīšu gultas pārklājus, bet droši vien vienu smuku lapsas šalli!

    ReplyDelete
  8. Sirsnīgi sveicam bloga 3 dzimšanas dienā!
    Ja laimētu būtu priecīga par šalli vai cepuri sev vai māsai!:)
    http://2sisters-rainbow.blogspot.com/

    ReplyDelete
  9. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  10. Sveiciens bloga dzimšanas dienā.... Jums ļooti jauks un košs blogs.. šad un tad iegriežos palūkoties.
    Arī es tā kautri piesakos uz končiņu... ja man uzsmaidītu veiksme, tad tā varētu būt cepure manai meitucei.. ;)

    Lai jauks un.... notikumiem, ierakstiem un citādi piepildīts nākamais gads ;)

    ReplyDelete