Friday 15 December 2017

Supervaronis superīgam mazulim

Kad tamborēju iepriekšējās rotaļlietas, atradās cilvēki, kuri šūpoja galvas, sakot, ka nopūlos veltīgi, jo mūsdienās mazuļi diez ko necienot mīkstās rotaļlietas, tās visu aizmirstas mētājoties kaut kur kaktā un krājot putekļus. Kāda laime, ka šiem īgņām neizrādījās taisnība! Dēliņa interese par maniem darinājumiem joprojām nav atslābusi. Jonatans ikdienā rotaļājas ar itin visiem zvēriņiem, tādēļ oktobra beigās viņam tapa vēl viens draugs - Superjenotiņš. 

Kādēļ jenotiņš? Ļoti vienkārša iemesla dēļ: draudzenes meitiņa, kādā brīdī aizmirsusi, kā manam dēliņam vārds, vaicāja: "Un ko šobrīd dara Jenotiņš?" Tā nu mums apģērbā un, jā, tagad arī rotaļlietās panesās jenotiņu tēma. 

Jonatana Superjenotiņam ir Kinder Surprise dzeltenais kuņģītis, kurā grabinās makaroni, gādājot par papildu ieinteresētību no mazuļa puses. 

Iedvesmojos no šī adītā jaukumiņa, radot savu tamborēto, antropomorfizēto versiju bez astes, jo mazulim tad vieglāk ar mantiņu rotaļāties.  

2 comments:

  1. Jauks Jenotiņš tavam dēliņam.
    Tas ir tikai vecāku attieksmes jautājums, kādas rotaļlietas viņi sagādā savam bērnam, kā parāda savu attieksmi, iesaista, parāda, kā var rotaļāties Ar tādām viņš spēlēsies.

    ReplyDelete
  2. Paldies, Rita! Tev pilnīga taisnība!

    ReplyDelete