Sunday 21 November 2010

Puķu paklājiņš / Flowery mat

Novembra drēgnumā gribējās uzziedināt kādu dzijas puķīti, tādēļ tapa paklājs ar tulpju motīviem. Plānoju to klāt uz grīdas dzīvokļa vismazākajā telpā - tualetē.

The chilliness of late November has prompted me to create flowers from yarn. I just finished crocheting a mat with tulip motifs that I'm planning to use as a floor covering in my apartment's tiniest room, lavatory.



Vēlējos darbu pabeigt jau agrāk, bet, atgriežoties no valsts svētku svinībām Rīgā, konstatēju, ka kaķītis kaut kur meistarīgi paslēpis tamboradatu. Meklējumi vainagojās ar panākumiem tikai šodien ap pusdienlaiku, kad tamboradata man par lielu prieku un atvieglojumu atradās dīvānapakšā.

I was all eagerness for finishing this work much earlier; unfortunately my cat had masterly managed to hide my crochet hook while my family celebrated the Independence Day of Latvia in the capital. After thorough search which lasted almost until noon I happily found the missing tool in my living room under the sofa.

2 comments:

  1. Ieraudzīju un nodomāju - tev ir sava mandala... :)

    ReplyDelete
  2. Jā, tā ir gan! Faktiski jau jebkura vienkrāsaina tamborēta sedziņa pēc savas struktūras arī ir mandala... Laikam tādēļ ir tik daudz cilvēku, kas tās tamborē - nomierinoši taču!

    ReplyDelete