Tuesday 10 July 2012

Pilns komplekts

Domās, bet vēlāk arī darbos, uzbūru savai lielajai, krāsainajai, mīļajai un siltajai Supersegai mazo māsiņu Sedziņu, kas nu grezno kumodi. Merserizētas kokvilnas tambordiegi, divas dienas gan čakla, gan ne pārāk rosīga darba, un jauns izstrādājums atkal dzimis.
Tagad guļamistabā dominē trijotne: vecākais brālis Soliņpārvalks, vidējā māsa Supersega un pastarīte Sedziņa. Tamborētājas sapnis par saskaņotiem guļamistabas aksesuāriem veiksmīgi piepildīts!
Sedziņu tamborējot, vadījos pēc tā paša raksta no Crochet with Raymond bloga, ko izmantoju par pamatu savai Saules mandalai.
P.S. Sedziņa vēl ir pavisam jauniņa un pagalam spītīga. Pirmajai nostiepšanai nepadevās, fotosesijā nemaz necentās slēpt savas krociņas. Būs jābrūk tai virsū ar adatiņām vēlreiz! :)

12 comments:

  1. Ak cik skaisti! Baltā krāsa kopā ar krāsainiem tamborējumiem, patiešām skaisti! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paldies, Aija! Es dievinu balto kā fona krāsu, jo tā paver durvis bezgalīgi daudzām noskaņām mājoklī, tik vien kā nomainot interjera priekšmetus. Un, lai gan daudziem cilvēkiem minētā krāsa saistās ar ārstniecibas iestādēm (bet kas gan ir mājas, ja ne privātā sanatorija, kur atgūt spēkus un smelties enerģiju jauniem darbiem?), manī baltais, atrodoties ar to ciešā saskarē teju divu gadu garumā, raisījis vienīgi pozitīvas izjūtas.

      Delete
  2. Skaisti! Par aksesuāriem un balto - piekrītu pilnībā! :)

    ps - vai jau manīji rakstu, kurā iekļauts arī Tavs blogs? http://www.crochetconcupiscence.com/2012/07/latvian-crochet-blogs-tamboret-tamboresana/ ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paldies, Linda! Jā, manīju gan un ļoti nopriecājos :)

      Delete
  3. Fanatstiski skaists komplekts! Es gan vēl joprojām esmu sajūsmā par gultas segu - par to cik liels un apjomīgs darbs! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paldies, Sixspārne! Laikam ritot, segas tapšanas procesu atceros kā ļoti vieglu un raitu. Sīkāki darbiņi daudzkārt top smagāk un problemātiskāk, jo traucē doma "nu kas tad tur... tāds nieciņš daudz laika neprasīs" un pacietības mērs, ja tamborēšana neveicas tik gludi kā cerēts, ātri pietek pilns. Savukārt lielus darbus veicot un sevi uz pareizā viļņa noskaņojot, var tālu tikt :)

      Delete
  4. Paldies, Rita, Ieva un Irēna!

    ReplyDelete
  5. Nu man ir tikai viena lieta, ko pateikt - guļamistaba izskatās vienkārši FANTASTISKI!!!! arii taadu gribu....

    ReplyDelete