Friday 11 September 2015

Trešais bavārietis pievārēts!

Kāds prieks, kāda laime, ka cīņa ir galā, jo pēdējās rindas sagādāja īstas mocības segas milzīgā izmēra dēļ! Par trešā bavārieša tapšanas procesu iepriekš rakstīju šeit. Ceturtā un piektā sega vēl pacietīgi gaida rindā uz pabeigšanu. Kaut kur nāksies izrakt megaiedvesmu darba turpināšanai.  







7 comments:

  1. Kāda fantastiska un skaista sega - gultas pārklājs! Apbrīnojams un milzīgs darbs ieguldīts!!! :)

    ReplyDelete
  2. Skaisti! Lieliski! Fantastiski! Ļoooooti!!!

    ReplyDelete
  3. Man šo segu gribētos nosaukt par rudenīgo. Skaisti!

    ReplyDelete
  4. Fantastiski skaista sega pieskaņota interjeram! Apbrīnojams ieguldītais darbs!

    ReplyDelete
  5. Sveiki! Iedvesmojos no pirmā bavārieša :) šobrīd tamborēju savu bavārieti un saskāros ar problēmu :( tamborējums nesanāk simetrisks...šaurākās malas savelkas un platākā vidus daļā izstiepjas. Varbūt ir kāds knifiņš, lai bavārietis sanāk līdzenā taisnstūra formā? :)

    ReplyDelete
  6. Sveiki! Iedvesmojoties no pirmā "bavārieša" nesen uzsāku savu tamborējumu :) bet saskāros ar problēmu...tamborējums nesanāk pilnīgi simetrisks taisnstūris...šaurākās malas stūros mazliet noapaļojas :( varbūt ir kāds knifiņš tamborējot, lai sanāk tik pat skaista sega? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sveika, Santuk! Jauki, ka atradi manā darinājumā iedvesmu, lai pati darbotos! Neredzot Tavu segu, grūti pateikt, kāds ir krokošanās cēlonis, bet varētu būt visādi: 1) nevienmērīgi cieša tamborēšana; 2) nepareizi izvēlēts tamboradatas izmērs; 3) izmantota dažāda resnuma dzija; 4) nepareizi nolasīts tehniskais raksts. Kāda materiāla un ražotāja dziju un kura izmēra tamboradatu Tu izmanto? Lai es varētu sniegt Tev efektīvāku palīdzību, lūdzu atsūtīt savas segas bildes (arī kādu tuvplāniņu) uz manu e-pastu: ramona.jacevica@inbox.lv)!

      Delete