Friday 9 September 2011

Dzeltenpelēks

Es dievinu visu toņu un notoņu pelēko kombinācijā ar košu krāsu akcentiem. Te redzami mani mēģinājumi iekonservēt sauli.


Šīgada pirmās adītās zeķes, kam noteikti sekos vēl daudzas citas. Patīk gan man, gan Kristianam, gan mūsu kaķītei (fotogrāfijā Šanti gan rāda pēdējā laikā diezgan biežo sejas izteiksmi no sērijas "Tik ļoti nāk miedziņš, bet divkājainie atkal ar to dīvaino verķi mācas virsū!").

Lai jums visiem saulaini skaista nedēļas nogale!

9 comments:

  1. ... un atkal viens skaists spilventiņš kaķītim fonā :). Jauks un priecīgs zeķītēm krāsu salikums!

    ReplyDelete
  2. konservējot sauli, skaties, ka kaķīti ar neiekonservē :)))
    Es takš nodomāju, ka Tev jau divi pāri gatavi, tik pēc tam domāju, nez priekš kam Tu katram zeķu pārim savas ficītes un adatas izmanto :)))
    Pasveicini mīļo Šanti, lai salds miedziņš :D

    ReplyDelete
  3. cik skaistas zeķes Tev sanākušas :) ļoti smuki tas dzeltenais ar pelēko kopā izskatās :)

    ReplyDelete
  4. Paldies, Aija! Spilventiņš ir pagājušā gada oktobrī pabeigts un ieblogots iekš http://ramonarada.blogspot.com/2010/10/krasains-spilvens-labsajutas-vairosanai.html :)
    Inese, kaķīti var i nepamanīt un iekonservēt, jo Šanti ir ziņkārīga/zinātkāra un visur grib piedalīties! Arī tur, kur neviens viņu nelūdz :)) Noteikti nodošu sveicienus!
    Paldies arī Tev, Andra! Man krāsu salikums tik ļoti patīk, ka niez rokas vēl kaut ko citu no atlikušās dzijas uzdarināt.

    ReplyDelete
  5. skaistas zeķītes. ir kāda shēma kaut kur - kur var pašpikot kā adīt zeķes? man draudzene darbā palūdz iemācīt adīt zeķes. adīt mācu, bet zeķes nemāku parādīt kā adīt :D

    ReplyDelete
  6. Paldies, Madara! Adīt zeķes man pirms daudziem gadiem iemācīja mamma. Ilgu laiku to nedarīju, tādēļ, kad pirms dažiem gadiem atkal radās vajadzība to darīt, ņēmu talkā vecās labās padomju laika adīšanas rokasgrāmatas, lai atsvaidzinātu zināšanas. Zeķes jau var ļoti dažādi adīt, viens pareizais variants eksistēja tikai skolā mājturības stundās :) Internetā adīšanas shēmu daudz. Latviešu valodā vari meklēt, piemēram, te:
    http://www.emia.lv/news/klasiskas-zekes-adisana-iesacejiem/
    http://tinasemuars.blogspot.com/2010/12/mana-klasisko-zeku-adisanas-recepte.html
    http://www.musturs.lv/adisanas-abc/zeke/
    http://www.liis.lv/majtur/darbmac/zekes.htm :)

    ReplyDelete
  7. Super saulainas zeķītes!Lai labi adās arī pārējās!

    ReplyDelete
  8. Paldies Tev, Biene, gan par komplimentu, gan novēlējumu! Centīšos, lai pārējās būtu vismaz tikpat skaistas :)

    ReplyDelete
  9. paldies par saitiem. ļooooti noder. it sevišķi kur vēl ar fotogrāfiju palīdzību izskaidrots. sāku skatīties, ka būs ar draudzenes kopā jāpamācās zeķes adīt ;)

    ReplyDelete