Monday 30 March 2015

Miniatūras

Madara nedēļas nogalē man sagādāja nelielu haltūriņu - uztamborēt viņas darba kolēģei galda sedziņu virtuvei max 20 cm diametrā. Dziedējot sestdienas malkas kraušanas rezultātā sāpošus muskuļus, svētdien pastrādāju dubultā un abos gadījumos iekļāvos ~18 cm izmērā. Smalki smalcītiņi tambordiegi un tikpat miniatūra izmēra tamboradata, līdz ar to pamatīga slodze acu muskuļiem un intensīvs treniņš pirkstiem. Redzēsim, kura no sedziņām aizceļos projām no manas rokdarbu paradīzes! Katra ir no atšķirīgas cenu kategorijas, jo pie pirmās strādāju 8 stundas, bet otrā tapa gatava jau 2 stundās.





6 comments:

  1. Cik skaistas! Pirmais variants manam prātam vispār nav aptverams! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Paldies, Aija! Pirmās sedziņas tapšanas procesam, tāpat kā burvju mākslinieka trikiem, ir savs vienkāršais, loģiskais izskaidrojums :))

      Delete
  2. Ramona, pirmā aizgāja uz urrāa, un vedīšu otru pasūtījumu, jo vajag identisku tādu pašu otru. :D Būs Tev vēl slodzīte 8 stundām :D Vēlāk uzzvanīšu ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oho, tātad diena ir pat ļoti izdevusies! Tagad, kad roka jau ar vienu sedziņu ievingrināta, jādomā, otra taps mazāk nekā 8 stundās. Gaidīšu Tavu zvanu!

      Delete