Tuesday 26 May 2015

Gaidīšanas neziņā

Ziedoši maija beigu sveicieni jums visiem!

Vēl aizvien neesmu atguvusi patiku turpināt iepriekš iesāktos darbus, tādēļ niekojos ar riņķveida tamborējumu ražošanu. Ja kādam apnicis, atvainojiet, nāksies nedaudz paciesties, kamēr pārlaidīšu šo krīzi, kas, šķiet, sākās līdz ar apjēgu, ka neizdosies līdz dzimšanas dienai notamborēt īru mežģīņu kleitu, jo no dziju veikala zvanu par piegādātiem ļoti specifiskā persiku toņa diegiem (kleitas pamattonis) tā arī neesmu sagaidījusi un sāk jau zust cerības, ka jelkad sagaidīšu. Pašu pārdevēju vaigā arīdzan neesmu sastapusi, jo veikalam uz vasaru uzlikts nejēdzīgi īss darba laiks: no 11:00 līdz 15:00. Nezinu, kad izdosies atrauties no darbiem un līdz turienei nokļūt, lai gūtu pilnīgu skaidrību par to, vai turpināt gaidīt vai arī sākt gudrot kādus alternatīvus variantus. Šīs nelāgās situācijas izklāsts  ir mana atbilde uz varbūtējo jautājumu, kādēļ esmu pārtraukusi publicēt blogā atskaites par pasteļkleitas darināšanas procesu (pirmās divas atskaites te un te).
Lai vai kā, ja neskaita gaidīšanas neziņu, man klājies gluži labi. Sīko kamoliņu pārstrādāšana tā arī nav vainagojusies ar galīgu uzvaru, taču zināms sarukums diegu rindās ir panākts, iesākti šādi tādi jauni darbiņi (laiks rādīs, cik no tiem pagozēsies blogāres saulītē), kā arī Eirovīzijas pusfinālu skatīšanās laikā tapusi kārtējā krāsainā sedziņa.



Ja nu sagribas notamborēt šādu sedziņu sev tīkamos toņos, lūk, shēma:

6 comments:

  1. Kura bode tad uzmeta ar diegiem un laiku? Mums tik trīs ir. Divi Andrejnamā, viens Kuldīgsielā. Man Andrejnama otrā stāva veicis vairs nepatīk. Vislabākais ir trešajā stāva.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Šoreiz pie vainas bija Kuldīgas iela :) Bet vēl jau skaidri nevar zināt, jo veikalam pievedums reizi mēnesī un pārdevēja toreiz jautāja, vai pasūtījums man būs vēl aktuāls, ja mēneša laikā, t.i. uz maija sākumu, neizdosies sadabūt vajadzīgos diegus, un es atbildēju, ka jā, tātad potenciāli var cerēt uz jūnija sākumu. Man ar Andrejnama otro stāvu vispār problēmu nav bijis, pārdevēja jauka un pirkumiem piešķir atlaides. Trešajā stāvā reti gadās iegriezties, jo pēdējās reizes kā eju, tā durvis ciet.

      Delete